• Hakeminen

 
 

Hakeminen

Keskuspuiston ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Vaikka aikuiskoulutuksessa ei edellytetä erityisen tuen tarvetta, ovat valintatilanteessa etusijalla kuitenkin hakijat, joilla on jokin erityisen tuen tarve, sillä meillä on hyvät mahdollisuudet tarjota tukitoimia erityistä tukea tarvitseville tutkinnon suorittajille. Aikuiskoulutus on tarkoitettu kaikille 18-vuotta täyttäneille hakijoille.

Hakuajat
Aikuiskoulutuksen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin on jatkuva haku sen mukaan miten koulutuksissa on tilaa.

Hakemuksen laittaminen
Hae aikuiskoulutukseen tämän hakuohjelman kautta. Hakemuksen mukana ei tarvitse toimittaa opiskelu- tai työtodistuksia tai muita liitteitä. Ota todistukset ja muut liitteet mukaasi valintahaastatteluun.

Hakuprosessi
Hakemukset käsitellään meneillään olevan hakuajan päätyttyä. Kaikki hakijat kutsutaan valintapäivään. Valintapäivä on yhden päivän mittainen ja se koostuu haastatteluista sekä oppimisvalmiuksia kartoittavista tehtävistä. Opintojen aloitus räätälöidään kunkin tutkinnon valmistavan koulutuksen aikataulun sekä opiskelijan henkilökohtaistamissuunnitelman mukaisesti.

Valintapäivään lähetetään erillinen kutsu hakuajan päätyttyä viimeistään viikkoa ennen valintapäivää. Valintapäivän jälkeen kaikille hakijoille tiedotetaan valinnoista kirjeellä.

Kysy lisää:
Opinto-ohjaaja Minna Korpi, puh. 040 725 3366, minna korpi@keskuspuisto.fi