• Asiantuntijapalvelut

  • Asiantuntijapalvelut

 
 
Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Keskuspuiston ammattiopisto toimii erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena.

Kehittämis-, kokeilu- ja tutkimustoiminta

Keskuspuiston ammattiopistossa on tehty ja tehdään monenlaista kehittämis- ja kokeilutoimintaa liittyen mm. erityisopetuksen ja kuntoutuksen käytäntöihin ja tukimuotojen kehittämiseen.

Koulutukset
Järjestämme koulutuksia monipuolisesti ajankohtaisista erityisopetukseen, koulutukseen ja kasvatukseen liittyvistä teemoista. Tarjoamme myös tilauskoulutusta sekä järjestämme anniskelu- ja hygieniapassitestejä. Tutustu koulutustarjontaamme!

Ohjaus- ja konsultointi
Ohjaus- ja konsultointi voivat perustua siihen, että yksittäinen henkilö ottaa yhteyttä johonkin oppilaitoksen työntekijään ja haluaa keskustella jostain erityisopetukseen liittyvästä asiasta.

Konsultointi perustuu useimmiten sopimukseen. Konsultointi on luonteeltaan pitkäkestoisempaa ja syvällisempää kuin ohjaus. Konsultointi saattaa koskea useampia henkilöitä ja joskus koko henkilökuntaa. Konsultointi voi liittyä esimerkiksi erityisen tuen toteuttamisen kokonaisratkaisuihin, erityisen tuen suunnitelmien laatimiseen tai opiskelijoiden psykososiaalisiin palveluihin.  Konsultaatiot voivat myös liittyä jonkin vammaisryhmän pedagogiikan ja kuntoutuksen erityisasiantuntemukseen.

Lisätietoja:
Liisa Metsola
kehitysjohtaja
p. 050 517 3563
etunimi.sukunimi@
keskuspuisto.fi