• Asiantuntijapalvelut

  • Asiantuntijapalvelut

 
 

Tuoksut

Pohdinta


"Aina on tilaa vielä yhdelle, joka käyttää Rexonaa". Tämä sanonta jäi eräästä televisiomainoksesta elämään iskulauseena vuosikausiksi. Pohdi, mistä tässä on pohjimmaltaan kysymys. Entä, jos ei olisi "Rexonaa"?

Tuoksut tuovat mieleen muistoja


Millaiset tuoksut sinun mielestäsi parhaiten kuvaavat puhtautta ja tuovat mieleesi hyviä muistoja? Onko se jokin seuraavista vai jotain ihan muuta?
Ulkona kuivunut pyykki
Saunavihta
Mäntysuovalla pestyt matot
Suihkunraikas iho
Hyvin tuuletetut vaatteet
Puhtaat lakanat
Läheisen ihmisen puhtaat hiukset
Merituuli
Metsä

Raikasta varmuutta


Siistin ja raikkaalta tuoksuvan ihmisen lähellä on mukava olla. Tämä tosiasia on hyvä lähtökohta mietiskellä omaa itseään. Puhdas ja hyvin hoidettu olemus antaa uskomattoman paljon varmuutta. Viimeisen päälle pukeutuneelta ja ammattitaitoiselta henkilöltä karisee uskottavuus, jos puhtaus - kaiken perusta - pettää. Tuoksut ovat tärkeitä mielikuvan luojia.

Epämiellyttäville hajuille nyrpistämme nenäämme, mutta hyvät tuoksut tuovat mieleen mukavia muistoja. Omasta hygieniasta, puhtaudesta ja raikkaudesta huolehtimisen oletetaan olevan jokaiselle itsestään selvä asia. Peseytymättömyyttään ei voi selittää olosuhteilla. Suihku, saippua, shampoo ja hammasharja ovat jokaisen arkeen kuuluvia vakiovarusteita. Lisäksi siistillä ja huolitellulla ehostuksella voit viimeistellä ulkonäköäsi.

Siistiä alle


Suihkunraikkaus tai saunapuhtaus on menetetty, jos puemme yllemme pesemättömät alusvaatteet. Alusvaatteita pitäisi olla sen verran, että niitä voi päivittäin vaihtaa. Tämä ei tarkoita mitään valtavaa varastoa. Käytetyt on helppo käsinkin pesaista illalla, kun ne eivät ole ehtineet kovasti likaantua, ja ne ovat tarvittaessa raikkaina päälle puettavissa vaikka seuraavana aamuna.