• Asiantuntijapalvelut

  • Asiantuntijapalvelut

 
 
Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Asiantuntijapalvelut > Hankearkisto > Ammatillinen erityisopetus - selvitys, kehitys ja levitys 2010 - 2012

Ammatillinen erityisopetus - selvitys, kehitys ja levitys 2010 - 2012

Ammatillinen erityisopetus - selvitys, kehitys ja levitys -hankkeen tavoitteena on kerätä olemassa olevaa osaamista, työkäytänteitä, toimintamalleja ja koulutusmateriaaleja.

Ammatillinen erityisopetus - selvitys, kehitys ja levitys -hankkeessa selvitetään ammatillisen erityisopetuksen nykytilaa, tarkoituksena saattaa näkyväksi se työ, jota on jo runsaasti tehty ammatillisissa erityisoppilaitoksissa, ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammatillisessa erityisopettajakoulutuksessa. Tämä koskee erityisesti erityisopetuksen toimintamalleja ja koulutusmateriaaleja. Selvityksen kautta kerätään yhteen olemassa olevaa osaamista, työkäytänteitä ja toimintamalleja edelleen levitettäväksi.
 
Mika Tammilehto Opetus- ja kulttuuriministeriössä kertoo ammatillisen erityisopetuksen tulevaisuuden visioista hankkeen seminaarissa 17.1.2012 . Seminaarin luentomateriaalit, hankkeen tulokset ja Onnistunut opetus -julkaisun sähköinen versio löytyy hankkeen linkistä.
 
Mukana hankkeessa ovat Ammatilliset erityisopettajat ry, Ammattiopisto Luovi, Aitoon koulutuskeskus, Helsingin kaupungin opetusvirasto, ammatillinen koulutus, Invalidiliiton Järvenpään koulutuskeskus, Keskuspuiston ammattiopisto, Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus, Mielenterveyden keskusliitto ry sekä Haaga-Helian ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammattikorkeakoulu.