• Asiantuntijapalvelut

  • Asiantuntijapalvelut

 
 
Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Asiantuntijapalvelut > Hankearkisto > Laajennetun työssäoppimisen yksilölliset polut

Laajennetun työssäoppimisen yksilölliset polut

Laajennetun työssäoppimisen ja työvaltaisen toimintamallin kehittämisen ja juurruttamisen jatkaminen verhoilu-, sisustus ja pintakäsittelyaloilla ja kone- ja metalli- auto- sekä logistiikkaalojen mukaan ottaminen hankkeessen. Vuonna 2010 aloittaneet alat toimivat mentoreina uusille aloille.


Hankkeessa kehitetään sekä pedagogisia, oppimisen ja osaamisen arvioinnin että opiskelijan polkua tukevia toimintamalleja mahdollistamaan aikaisempaa yksilöllisempien opintopolkujen toteuttamista. KPAO:ssa kehitetyn mallin mukaan opiskelijat voivat jo tulovaiheen kartoituksen jälkeen siirtyä pikapolulle (mm. opiskelijat joilla paljon osaamisen tunnustamista), normipolulle (työvaltainen polku) tai hitaalle polulle (työvaltainen polku erityisin tukitoimin mm. työvalmentajan tuki). Kunkin opiskelijan kohdalla kartoitetaan reaaliaikainen opintojeneteneminen aina ohjauskeskusteluissa.