• Ammatillinen aikuiskoulutus

 
 

Nuorten aikuisten osaamisohjelma, NAO

Kenelle?
Jos olet 20-29-vuotias ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa, on sinulla nyt mahdollisuus suorittaa ammattitutkinto tai yksittäisiä tutkinnon osia maksutta osana nuorten aikuisten osaamisohjelmaa. Koulutukseen liittyvä työssäoppiminen voi auttaa työllistymisessä.


Nuorten aikuisten osaamisohjelma on osa yhteiskuntatakuuta. Ohjelma mahdollistaa myös monenlaisten tukitoimien tarjonnan. Voit opiskella myös joustavasti työn ohessa ja hankkia ammatillisen pätevyyden itsellesi.

Mitä?

Sinulla on nyt mahdollisuus selvittää oletko kiinnostunut työstä esimerkiksi koulussa, vanhusten parissa tai remonttialalla. Voit tulla suorittamaan seuraavia tutkintoja tai niiden osia:

 

Miten opiskelu tapahtuu?

  • Yksilöllisesti ja työvaltaisesti
  • Yhdessä tekemällä
  • Käytännön läheisesti, lyhyin lähiopetuspäivin

Ennen kaikkea tulevaisuuteen ja työelämään suuntaamalla!

Opiskelijalla on mahdollisuus opiskelijan hyvintointipalvelujen ja työvalmentajien tukeen. Autamme kaikissa niiden arjen asioiden selvittelyissä, joita opiskelu tuo tullessaan. Kuuntelemme opiskelijan tarpeita ja toiveita.

TATSI taitotasojakso
Nuorten aikuisten osaamisohjelmassa voimme tarvittaessa valita hakijoitaopiskelijavalintaa edeltävälle TATSI taitotasojaksolle. TATSI taitotasojaksolla kartoitetaan hakijan opiskeluvalmiuksia ja -motivaatiota, erityisen tuen tarvetta sekä hakijalle soveltuvaa tutkintotasoa, valmistavan koulutuksen määrää ja tarpeellisuutta. Hakijalle tehdään tarvittaessa alakohtaisia testejä sekä lukitesti tai suomen kielen testi. Jakson päätteeksi tehdään lausunto ja päätös opiskelijavalinnasta.

Nuorten aikuisten osaamisohjelma


Koulutuksiin on
jatkuva haku!

Soita - sovitaan tapaaminen!

opinto-ohjaaja,
ammatillinen
erityisopettaja
Tuula Mikkola,
puh. 050 439 0547