• Valmentava koulutus

 
 

Itäkeskuksen toimipaikka

Itäkeskuksen toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Itiksen kauppakeskuksen läheisyydessä Iiris-keskuksessa.

Itäkeskukseen pääsee metrolla sekä useilla HSL:n bussiyhteyksillä. Taksilla saavuttaessa Iiris-keskuksen edessä on saattoliikenteelle kääntöpaikka.

Iiris-keskuksessa on paljon muita toimijoita. Rakennuksessa liikkuu erityisesti näkövammaisia henkilöitä. Tästä johtuen tiloissa liikkuu myös runsaasti opaskoiria.

Asioimme päivittäin Iiris-keskuksen lounasravintolassa yhdessä muiden asiakkaiden kanssa. Aula- ja wc –tilat ovat kaikkien rakennuksen käyttäjien yhteisessä käytössä. Rakennus on fyysisesti esteetön. Keskuspuiston ammattiopiston tilat ovat rakennuksen sisääntulokerroksessa.

Oppilaitoksen tiloissa opiskelemme noin 10 hengen ryhmissä tai 4-5 hengen pienryhmissä. Liikumme lähes päivittäin yhteiskunnassa (esimerkiksi liikunta, työharjoittelu, opintokäynnit, asiointi erilaisissa palveluissa, julkisen liikenteen käyttö).

Itäkeskuksen toimipaikan painotukset ovat työelämävalmiuksien vahvistamisessa sekä arjen taitojen edistämisessä. Itäkeskuksen alueella on useita yrityksiä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Itäkeskuksen toimipaikan oppimisympäristö soveltuu parhaiten opiskelijoille, joiden tavoitteena on siirtyminen työllistymistä edistävään toimintaan tai tuettuun työhön.

Tutustu muihin Iiris –keskuksen toimijoihin: http://nkl.fi/fi/etusivu/iiris/yhteys/yhteisot


Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja

Virpi Niskanen
virpi.niskanen@keskuspuisto.fi
puh. 0400 341 591 

koulutuspäällikkö (esimies)
Jouko Lamminparras
jouko.lamminparras@keskuspuisto.fi
puh. 040 196 1956

Osoite
Keskuspuiston ammattiopisto
Itäkeskuksen toimipaikka
Iiris-keskus
Marjaniementie 74
00930 Helsinki