• Valmentava koulutus

 
 

Lohjan toimipaikka

Lohjan toimipaikka sijaitsee Lohjan sydämessä, torin vieressä, kivenheiton päässä linja-autoasemasta. 


Toimipaikka löytyy osoitteesta Kauppakatu 6 ja se on rakennuksen toisessa kerroksessa. Toimipaikassa on kaksi kymmenen opiskelijan ryhmää, jotka jaetaan erilaisiin pienryhmiin tarpeen ja toiminnan mukaan. Työskentely ryhmissä on yksilö-, pari- sekä ryhmätyöskentelyä. Näin tuetaan nuoren sosiaalisia- sekä vuorovaikutustaitoja ja vahvistetaan taitoa työskennellä kaikkien kanssa. Arjen taitojen edistäminen on päivittäistä ja jatkuvaa. 

Oppiminen ja asioiden omaksuminen tapahtuu pääosin monipuolisten projektien sekä työvaltaisen oppimisen kautta. Tiivis ja hyvä yhteistyö paikallisten yritysten kanssa antaa hyvät mahdollisuudet opiskelijoiden työelämävalmiuksien kehittämiseen. 

Toimipaikan loistava sijainti mahdollistaa erilaisten yhteiskuntavalmiuksien päivittäisen harjoittelemisen ja liikummekin paljon yhteiskunnassa. 

Opetuksen lähtökohtana on opiskelijan tarpeista lähtevä yksilöllinen opetus ja ohjaus. Tavoitteena on, että opiskelijalla on koulutuksen päätyttyä mahdollisimman hyvät valmiudet itsenäiseen elämään ja työhön.

Katso Lohjan toimipaikan opiskelijoiden tuottama Lohja-räp!

vastaava ohjaaja

Riitta Matikka
riitta.matikka@keskuspuisto.fi
puh. 050 4047098

koulutuspäällikkö (esimies)
Sanna Blair
sanna.blair@keskuspuisto.fi
puh. 040 630 1040