• Kodinhuoltaja

 
 
Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Koulutustarjonta > Ammatillinen peruskoulutus > Tekniikan ja liikenteen ala > Kodinhuoltaja > Hoiva-alan töihin koti- ja puhdistuspalvelualan perustutkinnolla

Hoiva-alan töihin koti- ja puhdistuspalvelualan perustutkinnolla

Keskuspuiston ammattiopistossa voit opiskella sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä kotityö- ja puhdispalvelujen perustutkintoa. Molempien alojen kautta voidaan rakentaa polku hoivatyön tehtäviin tai hoiva-alan avustaviin tehtäviin.

Keskuspuiston ammattiopistossa voit opiskella hoiva-alan ammattilaiseksi. Hoiva-alalla löytyy monenlaisia mielenkiintoisia työtehtäviä, jotka sopivat erilaisille työntekijöille. Hoiva-ala työllistää hyvin. Pyrimme rakentamaan juuri sinulle sopivan polun työelämään.

Kotityö- ja puhdistuspalvelualan työ on myös ihmisläheistä asiakastyötä. Se on kotitaloustyötä, jota tehdään joko asiakkaan kodissa ja pienissä kodinomaisissa laitoksissa tai suuremmissa yksiköissä kuten palvelutaloissa, sairaaloissa ja päiväkodeissa. Keskuspuiston ammattiopistossa sosiaali- ja terveysala sekä kotityö- ja puhdistuspalveluala tekevät tiivistä yhteistyötä. Näin voidaan tarjota mielenkiintoisia ja yksilöllisiä tutkintokokonaisuuksia. Esimerkiksi voit valita tutkinnon osia näiden tutkintojen välillä tai tarvittaessa siirtyä kokonaan toiselle alalle. Tavoitteena on löytää jokaiselle oma työllistävä polku.

Haku
Hae Kotityö- ja puhdistuspalvelualan perustutkintoon osoitteessa opintopolku.fi
Opiskelun voit aloittaa heti valinnan jälkeen!

Koulutuspaikka
Keskuspuiston ammattiopisto
Arlan toimipaikka
Puustellinmäki 4–6, 02650 Espoo
puh. 09 47 481
www.keskuspuisto.fi
info@keskuspuisto.fi

Haku käynnissä!

Katso opintopolku.fi

Opiskelun voi aloittaa heti valinnan jälkeen!