• Valmentava koulutus

 
 

Pasilan toimipaikka

Pasilan toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääset hyvin Pasilan toimipaikkaan bussilla, ratikalla tai junalla.

Pasilassa opiskelee 10-12 telma-koulutuksen opiskelijaa sekä noin 12 logistiikan perustutkintokoulutuksen opiskelijaa. Opiskelu- ja taukotiloja käytetään yhteisesti logistiikan alan opiskelijoiden kanssa.

Pasilan toimipaikassa sijaitsee myös Orton Pron Seesam työtoiminta. Samassa rakennuksessa toimii myös Helsingin kaupungin Vallilan työ- ja valmennuskeskus. Alueella on lukuisia yrityksiä ja palveluita, joiden läheisyys mahdollistaa monipuolisen työelämäyhteistyön.

Opiskelemme työvaltaisissa oppimisympäristöissä omassa talossa sekä työpaikoilla oppilaitoksen ulkopuolella. Työelämään valmentautumisessa tehdään yhteistyötä Orton Pron kanssa hyödyntämällä työvalmennuksen tukea ja yhteisiä verkostoja. Pasilan toimipaikka toimii kehittämisympäristönä ammatillisiin perustutkintokoulutuksiin sisältyvien opintojen suorittamiselle.

Tutustu Tehoa TELMAan työllistymällä -kehittämishankkeeseen!

Pasilan toimipaikan oppimisympäristö soveltuu parhaiten opiskelijoille, joiden tavoitteena on siirtyminen itsenäiseen tai tuettuun työhön.


Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja
Mia Hagelberg
mia.hagelberg@keskuspuisto.fi
puh. 040 552 8464

koulutuspäällikkö (esimies)
Jouko Lamminparras 
jouko.lamminparras@keskuspuisto.fi
puh. 040 196 1956

Osoite
Keskuspuiston ammattiopisto
Pasilan toimipaikka
Kumpulantie 1 A,
00520 Helsinki