• Koulutuskalenteri 2017-2018

  • Koulutuskalenteri 2017-2018

 
 

Osaamisperusteiset ja asiakaslähtöiset oppimisratkaisut sekä arviointi, 3 op.

Uudistuva ammatillinen koulutus on osaamisperusteista ja asiakaslähtöistä. Parhaimmillaan se tarkoittaa monipuolista opetusta, ohjausta ja oppimisympäristöjä, jotka mahdollistavat myös erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan osallisuuden. Osiossa perehdytään osaamisen tunnistamiseen, tunnustamiseen ja arviointiin sekä opetuksen, ohjauksen ja oppimisympäristöjen toteuttamiseen erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan näkökulmasta.

Koulutuskokonaisuus koostuu valtakunnallisesta aloituswebinaarista sekä alueilla toteutettavista työpajoista ja verkkokoulutuksista. Kouluttajina toimivat Keskuspuiston ammattiopiston sekä AMEO-verkoston asiantuntijat.

Sisältöjä

  • Osaamisperusteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä tukevat pedagogiset ratkaisut ja oppimisympäristöt ml. työpaikalla tapahtuva oppiminen
  • Osaamisen hankkiminen, tunnistaminen ja tunnustaminen
  • Henkilökohtaiset tavoitteet, opetus ja erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan arviointi
  • Digitaaliset ratkaisut oppimisen ja ohjauksen tukena
  • Osallistava ja voimavarakeskeinen ohjaus

Linkki aloituswebinaariin lähetetään ilmoittautumisesi jälkeen, hyvissä ajoin ennen ensimäistä workshop-päivää sähköpostiisi. Webinaarissa esitellään koulutusosion sisältöjä sekä johdatellaan koulutuksen teemoihin.


Osaamisperusteiset ja asiakaslähtöiset oppimisratkaisut sekä arviointi -workshopit

 

Workshop I: 6.3.2018 klo 8.30-15.00

Workshop II: 28.3.2018 klo 8.30-12.00


Paikka: Keskuspuiston ammattiopisto, Tenholantien toimipaikka, Tenholantie 12, 00280 Helsinki.

Koulutus sisältää lisäksi itsenäisiä, omaan työhön sovellettavia tehtäviä.


Ilmoittatuminen 20.2.2018 mennessä tästä

Katso koulutuksen esite (pdf)

Koulutus on osa Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki -hanketta ja 12 op:n koulutuskokonaisuutta. Katso myös hankkeen muut koulutukset.

Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki on Opetushallituksen rahoittama hanke, jota ammatilliset erityisoppilaitokset toteuttavat vuosina 2017–2018. Projektia koordinoi Bovallius-ammattiopisto ja muina toteuttajina toimivat Ammattiopisto Luovi, Keskuspuiston ammattiopisto, Kiipulan ammattiopisto ja Validia Ammattiopisto.


Kysy lisää:

Koulutussuunnittelija Henna Gustafsson,

henna.gustafsson@keskuspuisto.fi,

puh. 040 542 1415