• Valmentava koulutus

 
 

Liikunnallinen talvileiri Espoossa talvilomaviikolla 2018 (vko 8)

Järjestämme helmikuussa 2018 talvilomaviikolla liikunnallisen talvileirin (vko 8, 19.-23.2.2018) 

Leiri on suunnattu Keskuspuiston ammattiopiston työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen opiskelijoille. Leirille voivat osallistua opiskelijat toimipaikasta riippumatta. 

Leirin ohjelma 

Leirin päiväohjelma muodostuu seuraavasti: 

8.00 – 9.00 Saapuminen, valvottua toimintaa 
9.00 – 9.15 Yhteinen info & päivän aloitus 
9.15 – 11.30 Ensimmäinen toiminta 
11.30 – 12.30 Lounas ja levähdystauko 
12.30 – 14.30 Toinen toiminta 
14.30 – 15.00 Välipala ja päivän yhteenveto 
15.00 – 16.00 Kotiin lähtö, valvottua toimintaa 

Ohjelma sisältää talviliikuntalajeja ulkona sekä sisäpelejä liikuntasalissa. Ohjelmassa on myös taidetta, tanssia, vapaata yhdessäoloa ja rentoutumista. Leiri soveltuu erityisesti henkilöille, jotka voivat osallistua ulkolajeihin aktiivisesti. Oppilaitoksen tilojen ja piha-alueen lisäksi hyödynnämme lähialueen palveluita, mm. Leppävaaran urheilupuistoa. Viikko-ohjelma ja liikuntalajit täydentyvät tammikuun 2018 aikana. 

Ohjaus ja tuki

Leirin osallistujat jaetaan noin 10 hengen ryhmiin. Ryhmän toiminnasta vastaa kaksi ohjaajaa. Osa toiminnoista tehdään pienryhmissä (noin 5 henkeä), ja joissain toiminnoissa ryhmiä yhdistellään. Leirin ohjaajina toimivat Orton Pro:n ja Keskuspuiston ammattiopiston työntekijät. 

Ilmoittautuminen 

Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse oman toimipaikan vastaavalle ohjaajalle 13.12.2017 mennessä. Vastaavien ohjaajien yhteystiedot: http://www.keskuspuisto.fi/telmatoimipaikat 

Paikkoja on varattu enintään 40 henkilölle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään tarkennettu leiriohjelma ja lisätietoja tammikuun aikana. 

Hinnoittelu ja laskutus 

Leiriviikon hinta on 400 € 

Jos tarvitset henkilökohtaisen avustajan tukea, voimme järjestää avustajan Keskuspuiston ammattiopiston henkilökunnasta. 

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen opiskelijoilla avustajan tarve arvioidaan sen perusteella, onko opiskelijalla nimetty henkilökohtainen ohjaaja opiskelun aikana. Avustajat pyritään valitsemaan siten, että avustaja on opiskelijalle entuudestaan tuttu henkilö. 

Leiriviikon hinta oppilaitoksen avustajan kanssa on 1100 € /vko. 

Hinta sisältää:
- leirin ohjelman
- lounaan ja välipalan leiripäivinä
- leiripäivien ohjelmaan sisältyvät matkat
- tapaturmavakuutuksen leirin toiminnan aikana 

Mikäli opiskelijan aamu- ja iltapäivätoimintaa koskevassa maksusitoumuksessa on mainittu myös loma-aikojen hoito, ei erillistä maksusitoumusta tarvitse toimittaa. Muussa tapauksessa kunnan maksusitoumuksen voi toimittaa liitteenä sähköpostitse: johanna.nirkkonen@invalidisaatio.fi 

tai postitse:
Invalidisäätiö
Johanna Nirkkonen
Tenholantie 10,
00280 Helsinki