Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Opisto työnantajana > Työhyvinvointi Invalidisäätiössä

Työhyvinvointi Invalidisäätiössä

Invalidisäätiössä on käytössä epassi, sekä kattavat työterveyshuollon palvelut Diacorissa. Invalidisäätiön tiloissa on liikuntamahdollisuuksia ja tarjolla on erilaisia liikuntaryhmiä ja vuosittaisia tapahtumia joihin voi osallistua vapaaehtoisesti. Tenholantien toimipaikassa on myös runsaasti työhyvinvointia lisäävää taidetta joka on tunnettua myös valtakunnallisesti. Työaika on työehtosopimuksen mukainen ja käytössä on liukuva työaika työnkuvan puitteissa. Vuosittain järjestetään Säätiöpäivä jossa juhlistetaan yhteistä taivalta ja tavataan työyhteisön jäseniä.

Invalidisäätiössä käynnistyi tammikuun 2017 alussa Säätiön Avaimet Työhyvinvointiin -hanke, jolla tavoittelemme yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden lisäämistä, henkilöstömme hyvinvoinnin paranemista, luottamuksen lisäämistä ja sairaspoissaolojen vähenemistä. Projektissa tavoitteena on löytää hyviä käytänteitä tulevaisuuteen, jotka lisäävät työhyvinvointia ja henkilökuntamme viihtyvyyttä. Keräsimme ennen projektin alkua tietoa henkilöstöltä, miten haluttaisiin parantaa työhyvinvointia eri aiheista. Palautteista ja vastauksista kokosimme vuosisuunnitelman vuodelle 2017.

Valtioneuvoston kanslia on 28.2.2017 liittänyt hakijan ”Invalidisäätiö” hankkeen "Säätiön Avaimet Työhyvinvointiin" Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan.