Henkilökohtainen ohjaaja

Invalidisäätiön ”Täältä töihin” –strategian mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme tien työelämään ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Laaja-alaiseen ja kehittyvään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat ammatillinen koulutus, työtoiminta sekä valmennus- ja asiantuntijapalvelut.  Palvelumme piirissä ovat ihmiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi.  Yhteisössämme työskentelee keskimäärin 500 asiantuntijaa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

HENKILÖKOHTAISIA OHJAAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 7.8.2018-7.6.2019

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan TELMA –koulutukseen Arlan ja Tanhuan toimipaikkoihin.

MIHIN?

Keskuspuiston ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Tarjoamme koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Olemme osa Invalidisäätiö-konsernia.

TELMA-koulutus on kehitysvammaisille nuorille suunnattu työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus. Henkilökohtaisen ohjaajan tehtävänä on avustaa ja tukea opiskelijoita arkielämän taitojen, työtaitojen, vuorovaikutustaitojen sekä kommunikoinnin harjoittelussa.

KETÄ ETSIMME?

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan koulutusta, kuntoutuksellista ja kehittävää työotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Etsimme henkilöitä, joilla on taitoa kohdata erilaisia opiskelijoita sekä myös valmiuksia selviytyä haastavistakin vuorovaikutustilanteista. Luemme eduksi apuvälineosaamisen, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemuksen sekä työkokemuksen kehitysvammaisten parista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme merkityksellisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Pääset hyödyntämään sekä syventämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, työnohjausta, tyhy-toimintaa ja kattavat työterveyshuollon palvelut.  Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

TARTU TILAISUUTEEN!

Onko sinulla aitoa kiinnostusta erityisopetusta kohtaan? Onko sinulla työkokemusta kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden parista? Kysy rohkeasti lisää ajalla 11.6.-21.6. Koulutuspäällikkö Teija Mikkoselta puh 0400 175 341 ja ajalla 25.6.-29.6. Koulutuspäällikkö Sanna Blairilta puh. 040 630 1040. 

Täytä hakemus oheisesta linkistä 29.6.2018 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b4868142 ja hae mukaan huippuosaajien joukkoon!