Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Opisto työnantajana > Avoimet työpaikat > Matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettaja

Matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettaja

Invalidisäätiön ”Täältä töihin” –strategian mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme tien työelämään ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Laaja-alaiseen ja kehittyvään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat ammatillinen koulutus, työtoiminta sekä valmennus- ja asiantuntijapalvelut.  Palvelumme piirissä ovat ihmiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi.  Yhteisössämme työskentelee keskimäärin 500 asiantuntijaa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLISTEN AINEIDEN OPETTAJAA

yhteisten tutkinnon osien opetukseen Tenholantien, Leppävaaran ja Metsälän toimipaikkaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.8.2018-7.6.2019

MIHIN?

Keskuspuiston ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Tarjoamme koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Olemme osa Invalidisäätiö-konsernia.

Opetettavat aineet ovat matematiikka, fysiikka, kemia, tieto- ja viestintätekniikka sekä ympäristöosaaminen. Erityisesti matematiikka, fysiikka ja kemia painottuen. Opettajan monipuolisiin tehtäviin kuuluu yhteisten tutkinnon osien opettamisen lisäksi työelämäyhteistyön kehittämistä sekä ammatillisten opintojen ja yhteisten tutkinnon osien opetuksen integroinnin edistäminen.

KETÄ ETSIMME?

Toivomme hakijalta ammatillisen koulutuksen ja erityisopetuksen tuntemusta, kehittävää ja opiskelijalähtöistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä verkosto- ja työelämävalmiuksia.

Edellytämme valittavalta henkilöltä ylempää korkeakoulututkintoa, jossa matemaattis-luonnontieteelliset opinnot painottuvat (120op/55ov). Lisäksi edellytämme pedagogista pätevyyttä ja ammatillisen erityisopettajan / erityisopettajan / erityisluokanopettajan kelpoisuutta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme merkityksellisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Pääset hyödyntämään sekä syventämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, työnohjausta, tyhy-toimintaa ja kattavat työterveyshuollon palvelut. 

TARTU TILAISUUTEEN!

Omaatko sinä aktiivisen ja opiskelijalähtöisen asenteen? Onko sinussa vimmaa ja voimaa tulla mukaan tekemään merkityksellistä työtä huippuosaajien joukkoon?

Kysy rohkeasti lisää koulutuspäällikkö Riikka Jolkkoselta, riikka.jolkkonen@keskuspuisto.fi ja laita hakemus oheisesta linkistä  20.6.2018 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?541f3a56

Haastattelut pidetään 25.6.2018 Helsingissä.