Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Opisto työnantajana > Avoimet työpaikat > Päätoiminen tuntiopettaja taideteollisuusalan perustutkintoon, sisustajan osaamisalaan

Päätoiminen tuntiopettaja taideteollisuusalan perustutkintoon, sisustajan osaamisalaan

Invalidisäätiön ”Täältä töihin” –strategian mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme tien työelämään ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Laaja-alaiseen ja kehittyvään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat ammatillinen koulutus, työtoiminta sekä valmennus- ja asiantuntijapalvelut.  Palvelumme piirissä ovat ihmiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi.  Yhteisössämme työskentelee keskimäärin 500 asiantuntijaa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

Päätoimista tuntiopettajaa taideteollisuusalan perustutkintoon, sisustajan osaamisalaan Metsälän toimipaikkaan. Työ on vakituinen 9.8.2018 alkaen

MIHIN?

Ammattiopistomme on toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Tarjoamme koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Olemme osa Invalidisäätiö-konsernia.

Päätoimisen tuntiopettajan monipuolisiin tehtäviin kuuluu sisustusalan eri osa-alueiden, myös verhoilun opettamista teoriassa ja käytännössä, työelämäyhteistyön kehittämistä, ryhmävastaavan tehtäviä sekä opetukseen ja työssäoppimiseen liittyvät muut opettajan tehtävät.  Työssä noudatetaan 6kk koeaikaa.

KETÄ ETSIMME?

Työhön valittavalla opettajalla tulee olla sisustus- ja verhoilualalle soveltuva korkeakoulu- tai erikoisammattitutkinto, vahva kokemus ko. alaan liittyvistä tehtävistä, sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Edellytämme myös opettajan pedagogista pätevyyttä ja ammatillisen erityisopettajan kelpoisuutta. 

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme merkityksellisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Pääset hyödyntämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, työnohjausta, tyhy-toimintaa ja kattavat työterveyshuollon palvelut.  Kiinnitämme huomiota työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen, joten meillä pääset myös syventämään ammattitaitoasi eri osa-alueilla. 

TARTU TILAISUUTEEN!

Omaatko sinä kehittävän ja opiskelijalähtöisen työotteen, kokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden ohjaamisesta, hyvät yhteistyötaidot sekä verkosto- ja työelämävalmiudet? Onko sinussa vimmaa ja voimaa tulla mukaan tekemään merkityksellistä työtä huippuosaajien joukkoon?

Kysy rohkeasti lisää 13.7. mennessä koulutuspäällikkö Mari Linnalta, p. 040 6621670 ja laita hakemus tästä linkistä 3.8.2018 mennessä.