Sijaintisi: Keskuspuiston ammattiopisto > Opisto työnantajana > Avoimet työpaikat > Opettaja ravintola- ja catering-alan perustutkintoon

Opettaja ravintola- ja catering-alan perustutkintoon

 Invalidisäätiön ”Täältä töihin” –strategian mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme tien työelämään ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Laaja-alaiseen ja kehittyvään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat ammatillinen koulutus, työtoiminta sekä valmennus- ja asiantuntijapalvelut.  Palvelumme piirissä ovat ihmiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi.  Yhteisössämme työskentelee keskimäärin 500 asiantuntijaa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

Opettajaa ravintola- ja catering-alan perustutkintoon, matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle, Helsingin Metsälän toimipaikkaan. Työ on vakituinen, alkaen 8.8.2018.

MIHIN?

Ammattiopistomme on toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Tarjoamme koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Olemme osa Invalidisäätiö-konsernia.

Opettajan monipuolisiin tehtäviin kuuluu matkailu-, ravitsemis- ja talousalan osaamisalalla eri osa-alueiden opettamista kokeille teoriassa ja käytännössä, työelämäyhteistyön kehittämistä, ryhmävastaavan tehtäviä sekä opetukseen ja työssäoppimiseen liittyvät muut opettajan tehtävät.  Työssä noudatetaan 6kk koeaikaa.

KETÄ ETSIMME?

Työhön valittavalla opettajalla tulee olla alalle soveltuva korkeakoulu- tai erikoisammattitutkinto, vahva kokemus alaan liittyvistä tehtävistä, sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Edellytämme myös opettajan pedagogista pätevyyttä ja ammatillisen erityisopettajan kelposuutta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme merkityksellisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Pääset hyödyntämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, työnohjausta, tyhy-toimintaa ja kattavat työterveyshuollon palvelut.  Kiinnitämme huomiota työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen, joten meillä pääset myös syventämään ammattitaitoasi eri osa-alueilla. 

TARTU TILAISUUTEEN!

Omaatko sinä kehittävän ja opiskelijalähtöisen työotteen, hyvät yhteistyötaidot sekä verkosto- ja työelämävalmiudet? Onko sinussa vimmaa ja voimaa tulla mukaan tekemään merkityksellistä työtä huippuosaajien joukkoon?

Kysy rohkeasti lisää koulutuspäällikkö Ari Toivoselta, 040 5712455, ari.toivonen@keskuspuisto.fi ja laita hakemus tästä linkistä 22.7.2018 mennessä.