Keskuspuiston ammattiopisto 22.1.2016

Kiinteistöpalveluiden TaitajaPLUS-semifinaalissa hyvä tunnelma läpi kisapäivän

Keskuspuiston ammattiopistossa käytiin eilen 21.1.2016 TaitajaPLUS 2016 -kisan kiinteistöpalveluiden semifinaali. Kisaan osallistui 13 opiskelijaa Suomen ammatillisista erityisoppilaitoksista.

Kisat olivat Keskuspuiston ammattiopiston osalta riemujuhlaa, kun kaikki neljä kisaan osallistunutta opiskelijaa sai paikan Seinäjoella toukokuussa järjestettävästä finaalista.

Seinäjoen TaitajaPLUS 2016-finaaliin matkaavat:
1. Tenho Savander, Keskuspuiston ammattiopisto
2. Abdisamad Huseen, Keskuspuiston ammattiopisto
3. Tomi Kukkonen, Ammattiopisto Luovi
4. Petri Helminen, Ammattiopisto Luovi
5. Jori Manninen, Keskuspuiston ammattiopisto
6. Joel Ylivuori, Keskuspuiston ammattiopisto
7. Joonas Hentelä, Bovallius-ammattiopisto (varasija)

Joel Ylivuori asentaa siimaleikkuria raivaussahaan Semifinaalitehtävänä oli raivaussahan pään vaihto siimaleikkuriin. Kisassa käytettävät laitteet lahjoitti Lohjanharjun Konepalvelu Oy. Lisäksi yritys tarjosi oman työntekijänsä kisajärjestelijäksi koko pitkän päivän ajaksi.

Projektipäällikkö Anu Kilkku kiittelee päivän onnistumisesta suurta joukkoa. - Kisan tekevät opiskelijat. Heille kuuluu suurin kiitos hienosta tapahtumasta. Päivän tunnelma oli rennon leppoisa vaikka kisajännitystäkin väreili ilmassa. Opiskelijat tsemppasivat hienosti kilpakumppaneitaan ja yhteishenki oli hyvä.Tuomarointi käy työstä Haluan kiittää myös tuomareita, huoltojoukkoja, kisajärjestelijöitä ja yritysmaailman edustusta ammattimaisesta otteesta, joustavuudesta ja tehokkuudesta. Tämä joukko mahdollisti kisojen käytännön sujuvuuden. Toimitilahuoltajat puolestaan varmistivat viihtyisän ja siistin kisaympäristön ja tarjoiluja kehuttiin parhaiksi ikinä, silminnähden tyytyväinen Kilkku iloitsee.Luovin ja Bovalliuksen opiskelijat kisatehtävän kimpussa - Voin rehellisesti sanoa, että meillä oli hauska päivä. Sain etuoikeuden tutustua ihaniin ja todella taitaviin opiskelijoihin. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon kisoihin, jotka käydään Espoon Leppävaarassa Puhdistuspalvelujen osaamisalalla. Helmikuussa kisataan taas Helsingin Metsälässä, jossa vuorossa on logistiikan semifinaali, Kilkku kertoo.
Tutustu Keskuspuiston ammattiopiston TaitajaPLUS-kilpailijoihin!


teksti: Anne Laitinen
kuvat: Heli Rojo