Keskuspuiston ammattiopisto 5.2.2016

TaitajaPLUS-semifinaali kisattiin logistiikkassa Metsälän toimipaikassa keskiviikkona

Keskuspuiston ammattiopiston Metsälän toimipaikassa kisattiin TaitajaPLUS 2016 -semifinaali logistiikassa keskiviikkona 3.2.2016. Kisaan osallistui 10 opiskelijaa ammatillisista erityisoppilaitoksista.

Osallistujia oli neljästä ammatillisesta erityisoppilaitoksesta, kymmenestä kilpailijasta kuusi opiskelijaa sai paikan Seinäjoella toukokuussa järjestettävästä finaalista.

Seinäjoen TaitajaPLUS 2016 Logistiikka-finalistit:

1. Juho Rautiainen Validia Ammattiopisto
2. Johannes Sorvari Validia Ammattiopisto
3. Eetu Laukka Ammattiopisto Luovi
4. Emil Lahti Keskuspuiston ammatiopisto
5. Toni Koivisto Kiipulan ammattiopisto
6. Juho Toivonen Kiipulan ammattiopisto

Kilpailutehtävänä oli tavaran vastaanotto, kuormakirjan tarkistaminen ja tavaroiden purkaminen. Tehtävän suorittamiseen oli aikaa puoli tuntia. Yleisön edessä tehtävä kisasuoritus tuntui monesta jännittävältä ja saattoikin tuntua ettei se mennyt ihan nappiin. Normaalisti kun tehtävät tehdään ilman useita seuraavia silmäpareja. Keskuspuiston ammattiopiston Emil pääsi jatkoon ja matkaa Seinäjoelle finaaliin toukokuussa.

- Kaikki kilpailuihin osallistujat ovat voittajia, projektipäällikkö Anu Kilkku painottaa. Iltapäivästä nautittiin täytekakkukakkukahvit ja jaettiin kunniakirjat palkintoineen. Semifinaalipäivä oli oikein onnistunut, kertoo Anu iloisesti.

Kilkku kiittelee päivän onnistumisesta kaikkia kisajärjestelyihin osallistuneita. - Yhteistyön merkitystä ei voi olla korostamatta liikaa, joustavat ja ammattimaiset käytännön järjestelyt tekivät semifinaalista sujuvan.

- Semifinaalit on nyt kisattu Keskuspuiston ammattiopistossa onnistuneesti ja tästä on hyvä jatkaa Seinäjoelle finaaleihin toukokuussa, Kilkku iloitsee.

Tutustu Keskuspuiston ammattiopiston TaitajaPLUS-kilpailijoihin!