Keskuspuiston ammattiopisto 5.1.2017

Diili nuorille opiskelijoille teatterimusiikin tuottamisesta

Espoonlahden teatteri ja Keskuspuiston ammattiopiston musiikin osaamisala ovat solmineet yhteistyösopimuksen teatterimusiikin tuottamisesta.

Kuvassa vas. Koulutusjohtaja Sirkku Pellinen, musiikin opettaja Emil Luukkonen, ohjaaja Anu hälvä ja käsikirjoittaja Simo Lyly. Nuoret muusikko-opiskelijat suunnittelevat ”Läheltä piti ja likeltä liippas” -nimisen esityksen musiikillisen sisällön yhdessä teatterin kanssa. Tilaustyö hoidetaan osana musiikin osaamisalan produktioluonteista opiskelua eikä sillä tavoitella taloudellista voittoa. 

- Opiskelijat ovat innoissaan yhteistyöstä. Aidot työssäoppimistilanteet ja oikeat keikat motivoivat eniten, koulutuspäällikkö Pia Myllyselkä toteaa.

- Tämän tyyppinen työskentely on myös harrastajateatterillemme uutta. Musiikin suunnittelu opiskelijoiden ja teatteriväen välillä sisältää yhdessäoloa ja tiivistä vuorovaikutusta, teatterin hallituksen puheenjohtaja Leena Luukkonen sanoo.

Tunnetun suomalaisen näyttelijä-ohjaaja Anu Hälvän ohjaamat esitykset alkavat huhtikuussa 2017 Matinkylän monitoimitalolla.

Keskuspuiston ammattiopisto on Suomen ainoa ammatillinen erityisoppilaitos, jossa voi opiskella muusikoksi. Ammatillisessa erityisoppilaitoksessa opiskelevilla on oppimiseen liittyvä erityisen tuen tarve.

Espoonlahden teatteri on espoolainen harrastajateatteri, joka tuottaa vuosittain 1-3 produktiota.

Kuvassa vas. Koulutusjohtaja Sirkku Pellinen, musiikin opettaja Emil Luukkonen, ohjaaja Anu hälvä ja teatterin edustaja Simo Lyly.

Lisätietoja:

koulutuspäällikkö Pia Myllyselkä, Keskuspuiston ammattiopisto
p. 040 661 8622