Keskuspuiston ammattiopisto 19.5.2017

Mitalisadetta Taitaja2017-kisoissa

Keskuspuiston ammattiopistolla on Taitaja-viikon jäljiltä paljon aihetta iloon ja ylpeyteen!
Taitaja-kisat olivat menestys monessa suhteessa.

Kilpailijoiden kisakokemuksen ja sitä seuranneen mitalisateen lisäksi opiskelijamme saivat tilaisuudessa aitoja työssäoppimiskokemuksia. Upeita opiskelijoitamme nähtiin myös esiintymislavoilla ja nuori nainen pääsi toteuttamaan ensimmäisen valokuvanäyttelynsä kymmenille tuhansille ihmisille.

Hyvä, parempi, Taitaja2017! Kiitos kaikille Taitajiin osallistuneille!

Kisamenestystä ja arvokasta kokemusta

Lähihoitajien TaitajaPLUS oli Keskuspuiston ammattiopiston osalta varsinaista voittokulkua. Onnea timanttisesta tiimityöskentelystä kultamitalistit Perttu Viitala ja Ville Numminen sekä hopeakaksikko Mikaela Teromaa ja Hanna Gröhn! Kilpailijoiden tehtävänä on toteuttaa kotihoidossa olevan vaikeasti vammaisen lapsen toiminnallisuutta ylläpitävä vuodelepoasento sekä ohjeistaa apuvälineiden käyttämisessä lapsen äitiä. Toiminnallinen ja tapahtumarikas kilpailu keräsi katsojia. Lue juttu voittajakaksikosta: Näkövamma ei ole este lähihoitajan työssä onnistumiselle

Taitaja-kisakonkarit Nette Tuominen ja Janica Hirvenkivi ovat raivanneet tiensä puhdistuspalvelujen PLUS-finaaliin jo toistamiseen. Osallistuminen aiempiin kisoihin tuotti tulosta, kun Nette nappasi kirkkaimman mitalin ja Janica sijoittui upeasti pronssille! Janica ja Nette kertovat, että kisakokemus opettaa muutamassa päivässä enemmän kuin viikko tai pari koulussa. Kisojen erinomainen yhteishenki ja kannustava ilmapiiri saavat kokeneilta kilpailijoilta kunniamaininnan.

Kokkien TaitajaPLUS-kisassa ei käyty semifinaaleja ja tästä syystä palkittiin vain voittaja. Keskuspuiston ammattiopiston Erno Koivisto ja Suet Shing tulivat kisan toiseksi ja Elena Kantsila ja Niklas Fahlström kolmanneksi. Kiitos osallistumisesta kisaan ja hienon esimerkin antamisesta muille! Tahto oman ammattitaidon kehittämiseen kisoihin osallistumisen myötä kertoo korkeasta työmoraalista ja ammattiylpeydestä.

Tulokset

Lähihoitajat
Kulta: Ville Numminen Rodriguez & Perttu Viitala
Hopea: Hanna Gröhn & Mikaela Teromaa

Puhdistuspalvelut:
Kulta: Nette Tuominen
Pronssi: Janica Hirvenkivi

Kokit:
2. sija: Erno Koivisto & Suet Shing
3. sija: Niklas Fahlström & Elena Kantsila

Ensimmäinen valokuvanäyttely kymmenille tuhansille messuvieraille

Essi Suomalainen valmistuu parin viikon kuluttua media-assistentiksi Keskuspuiston ammattiopistosta.

Essi sai ainutlaatuisen tilaisuuden valokuvanäyttelyn toteuttamiseen  Taitaja2017-kisojen yhteydessä. Valokuvanäyttely on samalla hänen näyttönsä. ”Harva pääsee toteuttamaan ensimmäisen näyttelynsä Messukeskuksessa kymmenille tuhansille ihmisille”, nuori nainen sanoo. ”Iso kiitos kaikesta kuuluu opettaja Jari Kautolle, joka on ollut uskomaton tuki koko opintojen ajan.” Lue juttu kokonaisuudessaan Taitaja-kanavalta:

Ensimmäinen valokuvanäyttely kymmenille tuhansille messuvieraille

Musiikkia ja tanssia Taitaja-vieraiden iloksi

Taitaja2017-kisojen avajaisissa Keskuspuiston ammattiopiston tanssija-opiskelijat esittivät luonto-aiheisen Natura-koreografiansa. Muusikko-opiskelijat ilahduttivat vieraita, kilpailijoita ja henkilökuntaa kahdella tunnin mittaisella ilmaiskonsertilla, sillä musiikki oli Taitaja2017-tapahtuman toinen näytöslaji. Muusikot nähtiin myös puhdistuspalvelualan kisassa terassitunnelmaa luomassa sekä päättäjäisjuhlassa.